Friday, 12 April 2013

PRU13# PKR TOLAK AMK..., AMK TENDANG PAS......, WEIIII!!!! MUSTAFA ALI LAAA!!!!!!!!





Mabuk lagiiiiiiiiii mata pediiiiiih...... Kayaknyaaaa seperti  ku kenal itu orang tapiiiii siaaaaapa ya?
Gimana rasanya Pak Stopa , pasti asyiiiik sekali kan... Udah di bilang ama orang banyak enggak usah pakat pakatan tapi kamu ngengkel.Nah sekarang rasa in luuuu!!!

Lagi gambar-gambar di Mediawangsamaju.

Korang dah baca tak semua blog-blog Paperwaris, AAKJ, PapaGomo, Medan Info Kita, Mediawangsa , The Flying Kick berkenaan dengan video skandal seks berkenaan? Takpe di sini sumber dah tuliskan sedikit berkenaan faktanya:-

Telah disahkan dua orang anggota AMK ditahan berhubung penyebaran video lucah membabitkan seorang lelaki menyerupai Setiausaha Agung PAS, Mustafa Ali dengan seorang wanita warga asing.
Kedua-dua orang anggota AMK tersebut kini ditahan polis untuk soal siasat.

Dalam laporan awal, seorang lelaki telah ditahan oleh anggota polis di Kampung Alor Lintang,Kampung Raja, Besut Terengganu. Pemeriksaan di hadapan pintu pagar di kawasan Perumahan Lorong Sekolah dan Lorong Hidayat, Kampung Alor Lintang itu menemui 16 sampul surat yang mengandungi sekeping VCD setiap satu pada lelaki terbabit. - sumber The FlyingKick
Petikan lain menyebutkan ~ HaprakNews:-


Pada 11/4/2013 jam lebih kurang 0745 hrs semasa pengadu bersama-sama KPL/S 14656 sedang menjalankan Tugas Rondaan MPV Kawasan pentadbiran Balai Polis Kg.Raja Besut Terengganu telah terima arahan daripada Bilik Gerakan IPD Besut untuk menjalankan pemeriksaan di Kampung Alor Lintang 22200 Kg.Raja Terengganu kerana terdapat maklumat orang awam menjumpai sampul surat yang mengandungi cakera padat berunsur lucah.

Hasil pemeriksaan di hadapan pintu pagar di kawasan Perumahan Lorong Sekolah dan Lorong Hidayat Kg.Alor Lintang 22200 Kg.Raja Terengganu telah menjumpai (16) sampul surat berwarna putih dan setiap sampul mengandungi (1) keping cakera padat video gambar lucah. Kemudiannya barang kes di bawa balik ke IPD Besut Terengganu bagi tindakan lanjut.Jadi video sensasi tersebut dijumpai di Terengganu. Diulangi dijumpai dan di kesan di Terengganu.


Ada apa di Terengganu? Baca petikan ini:-

PAS Terengganu sepatutnya mengumumkan calon-calon DUN mereka malam ini. Bagaimanapun, pengumuman tersebut terpaksa ditunda ke 18 April memandangkantentangan sengit telah dibuat oleh PKR yang masih dan enggan berganjak daripada tuntutan untuk bertanding di beberapa kerusi kuat PAS.

Orang yang dianggap menjadi PENGHALANG terbesar kepada PKR di Terengganu adalah Mustafa Ali, Setiausaha Agung PAS. Malah Setiausaha Agung PAS itu dilihat sebagai ancaman utama kepada PKR di seluruh Malaysia apabila dikatakan dan dituduh menjadi PEMAIN UTAMA meletakkan nama calon-calon PAS untuk kerusi Parlimen, jauh lebih pantas daripada PKR sendiri.

Dek kerana itulah, PKR terpaksa mencari jalan dan mengusahakan sesuatu yang dilihat dapat memusnahkan Mustafa Ali. Mustafa Ali perlu diugut dan digertak. Mustafa Ali perlu ditakutkan dan perlu diundurkan kalau perlu. Semangat PAS perlu dicairkan dengan menakut-nakutkan Setiausaha Agung PAS. (Nota JS: Perkara yang sama pernah berlaku ke atas Din Pudu)

Petikan ini pula di tulis oleh PapaGomo:-

Gomo simpati kepada Mustapha Ali kerana beliau sebelum ini merupakan orang yang paling lantang dalam mendesak agar PAS dan UMNO bersatu dalam kerajaan Perpaduan. Beliau merupakan orang yang cukup baik kerana beliau juga waktu ini sedang mengatur untuk Hassan Ali dan Nasaruddin Mat Isa menjadi orang tengah antara perpaduan PAS dan UMNO.
 
Anwar Ibrahim pastinya tersenyum puas waktu ini kerana PAS tidak lagi boleh mengatakan Anwar Ibrahim tidak layak sebagai Pemimpin Pakatan Rakyat kerana PAS juga mempunyai pemimpin yang bermasaalah moral.Pendek kata PAS tidak boleh mengatakan Anwar Ibrahim tidak layak sebagai Perdana Menteri Jika Pakatan Menang PRU 13 ini.

CERITANYA:-
Nampaknya ada pergaduhan besar di antara PKR dan PAS di Terengganu kerana Gerakan Anti Anwar Ibrahim. BATU PENGHALANG UTAMA PKR DI TERENGGANU IALAH MUSTAFA ALI SUA PAS (Pada pandangan PKR). Yang di tangkap beserta bukti penyebaran cd skandal seks lucah adalah anggota AMK di TERENGGANU.

Bukan satu tapi 16 keping sampul surat ditemui!
Maknakata , apakah KLU dan BUKTI seterusnya bagi MENGESAHKAN atau paling tidak MEMBAWA KITA KEPADA CERITA SEBENAR DI SEBALIK SKANDAL VIDEO SEKS YANG SENGAJA DISEBARKAN OLEH PKR TERSEBUT? Sudah tentu kita akan menjangkakan SUATU TINDAKAN BALAS/ RESPONSIF BALAS terhadap Gerakan Sabotaj PKR berkenaan? Betul tak? 

Baiklah ..... anda baca pula Polis Repot ini yang di buat di Balai Polis KERTEH DALAM DAERAH KEMAMAN TERENGGANU oleh seseorang yang MENGAKU PERNAH DI LIWAT OLEH ANWAR IBRAHIM sebanyak dua kali di antara tempoh 1992- 1995 di Hotel Mandarin Jalan Maharajalela, Bukit Bintang, Kuala Lumpur. Polis repot ini di buat pada 11hb April 2013 pada jam 4.42 petang dalam situasi di mana Video lelaki ayng menyerupai Mustapha Ali mula beredar dan hangat diperkatakan:-



Beberapa butiran terpaksa dipadamkan terlebih dahulu sehinggalah muncul sebarang BUKTI dan KLU yang mungkin bakal muncul di pihak PAS . (gwa agak je la kan ).... Cukuplah sekadar buat pada masa ini membuktikan REPOT POLIS berkenaan WUJUD. 
Sumber - Semaremas



No comments:

Post a Comment