Friday, 3 May 2013

[VIDEO] : Identiti Sebenar Pensyarah Gila, Paksa Pelajar UPM Cabut Poster BN Didedahkan #PRU13Ada patut ke seorang pendidik berkelakuan begini dalam menjalankan tanggung jawab kepada masyarakat.Wajah-wajah di atas adalah antara pelajar Universiti Putra Malaysia yang telah diugut supaya rang pelajar ini siang tadi yang mana turut mendapat respon Menteri Pengajian Tinggi D sebagai jentera kempen bagi PKR oleh pensyarah mereka. Malah mereka turut diugut akan dipotong markah jika segala tugasan yang diberikan gagal dilakukan dengan baik.

Difahamkan satu laporan polis juga telah dibuat oleh 15 oatuk Seri Khalid Nordin sebagaimana disiarkan di laman portal MyMahasiswa.

Kumpulan mahasiswa ini turut menyerahkan rakaman sulit yang dibuat kepada pihak polis sebagai bukti dakwaan mereka.

Terdapat beberapa rakaman antaranya rakaman suara di mana pensyarah tersebut mahu memotong markah serta rakaman video di mana pensyarah tersebut mengajar dan membawa kumpulan pelajar ini mengantung poster calon PKR dan menurunkan poster BN.

Antara gambar-gambar bukti pensyarah mereka membawa mereka ke bilik operasi PKR dan lokasi-lokasi tertentu untuk operasi mengantung poster calon :Lelaki berbaju batik adalah pensyarah yang dimaksudkan.


                                                               N55 Dengkil

Identiti pensyarah tersebut adalah seperti di bawah :
Muka macam gangster!

Wahai YM Raja Ibrahim, saya tak pedulilah kamu keturunan kerabat mana, yang pasti ugutan yang kamu buat ke atas kumpulan pelajar ini adalah salah dan tidak sepatutnya berlaku. Lebih-lebih lagi kamu dari parti yang memperjuangkan kebebasan akademik.

Bebas akademik kepala hotak ko!

Ada lagi bukti lain akan menyusul...

YM Raja Ibrahim you deal with me, not with these student..

Ok?

Nanti aku upload rakaman suara YM Raja Ibrahim yang ugut untuk memotong markah pelajar-pelajar yang telah dipergunakan demi kepentingan politiknya.

UPM kena tolak pensyarah gila macam ni! - Double-Y


2 comments:

  1. pesyarah banggang tahap cipan. mempergunakan pelajar.. siap ko ugut budak2 tu ye...kalau anak aku diperlakukan begitu. memang aku marah .. UPM , apa tindakan anda???

    ReplyDelete
  2. Pensyarah BODOH ! Ape kes nk paksa, ingat dia cerdik sgt.. BAGUS mahasiswa/siswi UPM ni, kalau pensyarah aku buat mcm ni, aku akan lakukan perkara yang sama.

    ReplyDelete