Tuesday, 7 May 2013

[SILA SEBARKAN] SMS SUBVERSIF RED BEANS ARMY TERBABAS KE TELEFON TFK!!!

有救了!!!
Ada harapan lagi!!!


 注意注意!!!!
Perhatian!!

分享出去 !!! 最新消息!!!
Sila sebarkan! Maklumat terbaru!!!


 刚刚听见新加坡电台说,國阵对于这次的投票发表还未结束,要进行第二轮的激战!因此感到担忧!!! Sebentar tadi dengar media singapura kata, keputusan kemenangan bn masih belum tamat, dan kini akan ada perang kedua dan mereka sedang risau!!!

 刚早上看见我们民联领袖们发表,"各位民联支持者别担心,他们还没有赢,我们还没有输,我们要进入第二阶段了" Pagi tadi tengok pemimpin PR berkata, "para penyokong kami, jangan risau, mereka belum menang, dan kita belum kalah, kini kita akan masuk ke peringkat kedua"

再看见我们未来首相*安华*开记者会发表,有足够的证据证明''污桶''在这次选举作弊,以及犯了许多条规! Seterusnya bakal perdana menteri kita "anwar" akan memberi pc untuk mendedahkan bukti bahawa umno menipu dalam pru kali ini dan telah melanggar beberapa syarat!

 现在我们要为我们的领袖一起加油!为他们打气,我们千万别泄气!他们是我们唯一的希望!我们人民是他们的唯一动力!! Kini, kita kena memberi semangat kepada pemimpin kita! Bersama-sama dengan mereka, jangan kita putus asa, hanya mereka lah harapan kita! Kita sebagai rakyat adalah penguat semangat mereka!!

 大家赶快分享这些话!让我们的UBAH回来!!!! Segeralah kongsikan maklumat ini! Kembalikan UBAH kita

ULASAN TFK

Nampaknya puak DAP ini sedang mencari Keruh dan nampaknya juga, Anwar Ibrahim telah menjadi benteng mereka untuk menggeruhkan negara ini semata-mata kerana majoriti rakyat negara ini tidak memindahkan kuasa kepada DAP!!!

Ayuh... sebarkan segera niat jahat DAP ini... mereka sedang mencipta permusuhan yang lebih besar dan lebih berdarah!!! -
TFK

No comments:

Post a Comment